Westland Media
Sinds 2004

Wie zijn wij?

 

De initiatiefnemer van Westland Media (sinds 2004) is John Navarro die zich als journalist door diverse vakopleidingen bij o.a. de Open Studio, Filmschool Amsterdam, en andere, gespecialiseerd heeft in het maken van reportages- en documentaires van uiteenlopende aard. Is cameraman, productieleider, (politiek) - verslaggever voor radio en TV.  Onderzoeksjournalist en CAMJO (Camerajournalist)  Maar ook als fotojournalist met duizenden foto`s per jaar die overal hun weg vinden. Zoals in magazines, kranten, vakbladen en websites en  National Geographic selections contest pictures.      

“Alleen stukjes schrijven op een redactie gaat snel vervelen, en als journalist moet je een brede maatschappelijke interesse ontwikkelen. Daarom ben ik verder gaan kijken in de mediawereld en aardig allround geworden".

* Mijn grote passie is het vertellen van 'beeldverhalen’ en op schrift.  Het maken van nieuwsreportages- en documentaires met hun eigen verhaal en karakter, waar altijd de 'essentie' naar boven wordt gehaald. Alles met een journalistieke (dus scherpe, objectieve) kijk op de zaken..!

* Prijs ontvangen van de Marokkaanse Stichting Anoual voor de meest  objectieve verslaggeving in de media over de multiculturele samenleving in Westland. Lid van de VVOJ (Vereniging van Onderzoeksjournalisten Nederland/ Vlaanderen).